вівторок, 5 листопада 2019 р.

Тренінг "Як стати свідомим виборцем"
      В бібліотеці-філії №9 Хмельницької міської ЦБС в мікрорайоні Дубове пройшов тренінг з молодими громадянами України - студентами Державного навчального закладу
«Вище професійне училище №11 м. Хмельницького». На заході був представлений Статут Хмельницького в коміксах від ГО "Агенція сталого розвитку "АСТАР" за підтримки НДІ та ВІ "Активна громада". Координатор всеукраїнської ініціативи "Активна громада" Юлія Мазур відкрила залаштунки виборчої системи, розповіла про політичні партії , етапи формування та систему їх фінансування.
В 2020 році відбудуться вибори до Хмельницької міської ради і кожен громадянин, особливо молодий і недосвідчений, має зробити свій вибір. В процесі тренінгу молодь висловлювала свої погляди на ті чи інші політичні сили в Україні. Вони отримали завдання - створити свою політичну партію і  представити її кожною командою, її напрямки роботи та потенційного їх виборця.  Так в процесі діалогу народилася партія "Ініціативна", партія "Юність" і партія "Панда" з освітніми, спортивними, економічними змінами.













Немає коментарів:

Дописати коментар